Sagt om Look Good Feel Better

Några rader från Susan i Stockholm, mars 2019

Hej...jag vill tacka för att jag fick vara med på LGFB-kursen i Stockholm/Solna 8/3-2019 !

Trevliga volontärer och trevligt att träffa likasinnade på KS och inte i cellgifts-behandlingssyfte...vi fick sminkhjälp, och skrattande oss igenom 2 trevliga timmar ! Och dessutom fick vi fina produkter att använda på plats och ta med dom hem !

Det lyste upp min fredag och hela helgen !! Tack igen !

Vänligen Susan, Åkersberga

Några rader från Tanja i Umeå, mars 2019

Hej

Jag deltog för 4 veckor sen i kursen för cancerpatienter i Umeå och har varit jättenöjd med den. Produkterna som vi fick var underbara.

Tack för att vi fick vara med om en trevlig dag. Och tack till alla medverkande för all värme och engagemanget vi fick möta.Make up och sminket är ju nog så viktigt för att man ska må bättre när livet gått in i pausläge, men inte mindre viktigt är ju kontakterna med andra kvinnor i samma situation som er verksamhet också erbjuder. Så känn mitt stora varma Tack!!

Ni gör ett mycket bra jobb och ni är så värdefulla för oss cancerpatienter!

Hälsningar Tanja

Några rader från Kerstin i Göteborg, mars 2019

Jag vill tacka Laurence och Asal för en fantastiskt trevlig och lärorik (Feel good look betterkurs) på Sahlgrenska ,onsdagen den 6/3  på Sahlgrenska sjh. Vi hade så roligt och fick en massa bra tips,hur man trots allt man går igenom,kan  känna sig fräsch och fin. Jag gick därifrån med en sminkbag med underbara produkter,och en inre lyckoboost🌸.

Kramar från Kerstin

Några rader från Lili-Ann i Göteborg, 2019

Hej!

 Jag vill tala om att jag är oerhört nöjd och glad över att jag fick deltaga i eran kurs den 23/1 på Sahlgrenska!

De två kursledarna var suveräna och kompletterade varandra mycket bra, att få lära mig hur man kan sminka sig trotts avsaknad av både hår, ögonfransar och ögonbryn betyder väldigt mycket för min självkänsla. 

Återigen, tusen tack!

Vänliga hälsningar!

Lili-Ann

Några rader från Sara i Stockholm

Hej,

 Det var jätteroligt att vara med på kursen idag på Södersjukhuset kl13:30. Fina och härliga människor med stort hjärta som hjälpte mig att se fin ut. Jag blev jätteglad och kände som att julafton är för tidigt i år med allt vi fick för att börja se ut som en människa igen.

Tack för den fina necessären,den betyder mycket för mig, vi har haft kul och fick styrka att möta våra svagheter utan rädsla.

Mvh Sara, Stockholm

Några rader från Eva i Stockholm

Godmorgon!

Jag vill bara tacka för en trevlig eftermiddag, man blir glad i hela kroppen över vad ni erbjuder oss alla i vår svåra situation. Tänk vad jag fick lära mig mycket och vilka bra tips ni gav oss. Jag är 72 år och känner att jag hela tiden lär mig nya saker.

En stor ros till Er som hjälpte oss jag uppskattar den här efm så mycket gick hem med ett leende på läpparna.

Tusen tack, vänliga hälsningar Eva P


Några rader från Maggan i Göteborg:

I onsdags 27 april deltog jag i en av er anordnad sminkkurs på Sahlgrenska i Göteborg. Vilken fantastisk organisation!

Jag hamnade i ett glatt gäng runt sminkbordet. Det första vi gjorde alla sex var att ta av våra peruker och där satt vi såsom Gud skapat oss. Vi fick många bra råd av våra kursledare, är dålig på att komma ihåg namn, men kunniga var de och vi skrattade mycket. Två härliga timmar att glömma bort allt tråkigt och så fina vi blev till slut.

Tack för att ni gör detta möjligt för alla drabbade kvinnor!

Tusen tack!

 

Några rader från Birgitta (74 år) i Göteborg:

Hej!

För en vecka sedan (27 maj) hade jag "lyckan" att vara med på en Look good...Feel Better-kurs i Göteborg. Det var efterlängtat, eftersom ögonbryn och ögonfransar snart är borta och sminkning har inte varit något jag lagt så mycket tid på.

Men nu kan jag tack vare Lena(som instruerade "mitt bord") och hennes kollega Sarah göra en make-up, som gör att jag, de facto, ser  bättre ut än före bröstcancer och håravfall. För att inte tala om att självförtroendet fick en boost!

Jag tackar av hela mitt hjärta KTF  och alla sponsorer som står bakom.

Än en gång hjärtligt tack!

 

En hälsning från Maj-Britt i Stockholm:

Jag har som många andra drabbats av bröstcancer !

Vill på detta sätt tacka så jättemycket för att jag fått vara med på hudvård o makeup kursen på Karolinska Sjukhuset.

Det var helt fantastiskt. Jättegulliga tjejer som arbetar ideellt o hjälpte till att visa hur man bäst kan sminka sig när man är utan ögonbryn o fransar.

För att inte tala om denna väska som var välfylld med make up saker.

Än en gång tack !!

 

En hälsning från Maggan i Göteborg:

"Hej. Jag vill bara tacka för att ni gör det möjligt, för oss som så väl behöver den där extra puschen, glädjen och möjligheten, att få känna lite glädje i vår overkliga vardag. Jag har haft förmånen att vara med som deltagare på Look Good...Feel Better kursen på Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg den 11 september 2013.  Jag är jättenöjd och tacksam, för att jag fick vara med. Bra för självkänslan, självförtroendet och min vardag, som nu kan bli lite mer färg-glad. Det var när jag påbörjade cellgiftsbehandling på Sahlgrenska som jag blev informerad av personalen, att  Look Good....finns. Ni gör underverk. Tack så mycket!" Med vänlig hälsning   Maggan K

En hälsning från en deltagare i Stockholm:

"Vill sända ett stort varmt tack till Look Good... Feel Better och deras sponsorer för anordnandet av sminkkurser för kvinnor med bröstcancer.

Konceptet är fantastiskt och ger så otroligt mycket livskvalitet till oss kvinnor som befinner sig i denna svåra situation. Att inte se sjuk ut under cellgiftsbehandlingen, med allt vad det innebär av att tappa håret och få torr hy, var väldigt viktigt för mig.

Alla sminktips och hudvårdsråd jag fick på kursen var otroligt givande och jag blev förvånad över hur snyggt resultatet blev. De flesta produkterna har jag fortsatt att använda. Till alla kvinnor i samma situation... Missa inte detta!!"

Anna-Karin Runmon Ett brev från en av våra deltagare i Stockholm:

"Jag gick en smink och sjalknytningkurs på ORC (Karolinska sjukhuset) den 25:e mars och vill härmed tacka alla igen, kursorganisatörerna såväl som kosmetiktjejerna, som gjorde detta möjligt. Även om orsaken till mitt deltagande är tråkigt var det två glada timmar och stämningen var faktiskt så god. Verkligen!

Att stå framför spegeln och sminka mig hemma skulle jag sannolikt aldrig ha gjort efter det att cellgiftsbehandlingen startat, men som en i gruppen vågar man mycket mer och jag känner mig mycket bättre efteråt - och fortsätter nu hemma. De angivna tipsen om sjalknytning ger ett underbart och bekvämt resultat och det blir ett riktigt bra alternativ till peruken, speciellt nu när det blir varmt.

Det är verkligen ett stort stöd att er organisation finns! Tusen tack igen!"

Mélanie Här kan du läsa vad en anhörig till en av våra många nöjda deltagare säger om kursen:

"Jag heter Malin Hall och har en mor som är svårt cancersjuk. Jag vill bara framföra ett stort och hjärtligt TACK för att ni har hjälpt till att öka min mors livskvalitet. Min mor gick på en kurs hos er i Kristianstad den 22 april och hon var så glad efter kursen så ni kan inte ana. Ni gör en fantastisk insats för de cancersjuka och inte bara för dom utan även för oss som är närstående. För oss som är väldigt nära en cancersjuk betyder det väldigt mycket när man känner att det finns så många som på olika sätt engagerar sig och bryr sig. Man lär sig snabbt att små saker kan betyda oerhört mycket. Jag skulle gärna berätta om glädjen som lyste runt min mor när hon direkt efter kursen körde hem till mig och skulle visa och berätta om vad som hänt och gjorts på kursen. Men den glädjen och lystern runt henne kan jag inte sätta några ord på. Tusen och åter tusen tack för er fina insats och kramar till er alla som på något sätt gör att de här kurserna möjliga."

Malin Hall, Kristianstad/Bjärlöv